Sara

Daglig Leder & Hudterapeut

Sara er hudterapeut med 15 års erfaring. Sara brenner for alt som har med hud og hudhelse, og utfører alt fra klassiske hudpleiebehandlinger til mer avanserte behandlinger som Dermapen og kjemiske peelinger. Med hennes ekspertise er hun i stand til å vurdere og målrette behandlingen spesifikt i forhold til nettopp dine ønsker og behov.

Johanne

Makeup Artist og Brynspesialist

Johanne er utdannet make-up artist. Hun har et godt øye for estetikk og jobber mye med make-up og brynstyling. Johanne holder også kurs innen makeup. Hos Johanne blir du alltid møtt med et godt smil og stor kreativitetslyst. Hun vil guide deg til å bli den beste versjonen av deg selv!

Lisa

Hudterapeut

Lisa ble uteksaminert hud-og kroppsterapeut fra CIDESCO ved Hudpleieakademiet i Oslo i 2017. Lisa har en sprudlende personlighet og stor lidenskap for faget! Hun utfører alt fra hudpleiebehandlinger, fotpleie og massasje til brynsbehandlinger. Hos Lisa kan du forvente en behagelig opplevelse og at både små og store problemer blir tatt hånd om like profesjonelt.

Yulia

Hudterapeut & Voksspesialist

Yuliya Er utdannet hud-og kroppsterapeut, og har 8 års erfaring i hudpleiebransjen. Yuliya er også voksspesialist, hvor hun utfører alle typer voksbehandlinger og er helt rå på brasiliansk. Yulia er opptatt av å oppfylle kundenes ønsker på best mulig måte og lytter til behovene dine samtidig som du får profesjonell rådgivning.

An

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

An ble utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet i januar 2021. Hun har tidligere jobbet 4 år som sykepleier på sykehus. An har et brennende engasjement for faget og med et godt estetisk blikk vil hun tilpasse behandlingen ut ifra hver enkelt kundes ønsker og behov, og arbeider hele tiden for at kunden skal få best mulig resultat og føle seg ivaretatt.

back to top