Behandlingsmeny

Behandlingsmeny

Hudkonsultasjon

En hudkonsultasjon er et godt valg for deg som er usikker på hvilken behandling eller produkter som passer din hud. Uansett hva du ønsker å oppnå finner vi riktig løsning.

Hudpleie

Hudpleiebehandlinger som forbedrer huden evne til å reparere og styrke seg selv. Vi kan tilby en behandlingsmeny valgt med omhu, hvor vi har noe for enhver smak og alle behov.

Hydrafacial

HydraFacial er en effektiv og behagelig hudpleiebehandling som renser porene i dybden og tilfører næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden.

Kjemisk Peel

Øyeblikkelig utstråling eller en fullstendig hudoverhaling har vi peelingen for deg. Vi fokuserer på fukt og fornyelse med aktive ingredienser i alle våre behandlinger.

Dermapen

Behandling som fokuserer på cellefornyelse og kollagen-produksjon. Ideelt for deg som ønsker å forbedre hudens elastisitet, redusere solskader og fine linjer/rynker.

Håndpleie

Våre manikyr behandlinger utføres med ekspert-
teknikker som er effektive og etterspurte. Du vil sitte igjen med sunne, vakre hender med kreativt eller klassisk design.

Fotpleie

Perfekt for deg som er mye på bena og ønsker flotte negler. I våre fotpleie behandlinger bruker vi fuktighetsgivende og mykgjørende produkter for en behagelig opplevelse.

Vipper

Vi tilbyr et bredt valg av vippebehandlinger enten du ønsker et mer markant blikk eller mer volum vil vi kunne hjelpe deg med å oppnå resultatene du ønsker.

Bryn

Enten du ønsker farge, form eller styling av bryn har vi behandlingen for deg. Vi har rikelig med erfaring innen alt bryn-relatert, så du vil alltid være i trygge hender hos oss.

Hårfjerning

Profesjonell hårfjerning med voks er en effektiv måte å fjerne hårvekst. Ved jevnlig voksing vil man oppleve at hårene blir tynnere og bruker lengre tid på å komme tilbake. 

Massasje

Bruk av fast trykk for å løse opp ømme og stive muskler. Denne behandlingen fokuserer på å redusere spenning i kroppen og er et effektivt tiltak mot en stressende hverdag.

Makeup

Velg en look ved hjelp av Jane Iredale produkter. Hos oss finner du også foundation tilpasset deg- enten du har fet, tørr, sensitive eller aldrende hud.

Avbestilling må skje innen 24timer før avtale.Timer som avbestilles/endres etter 24 timer blir belastet med et gebyr. 

 

Disse gebyrene gjelder; 

  • 30 min 290kr
  • 45min 390kr
  • 60min 490kr
  • 75 min 590kr
back to top