KLASSISK HUDPLEIE

HYDRO JELLY MASK TREATMENT

1090,-

Hydrojelly maskene fra Esthemax er en ny generasjon peel-of masker. Maskene skaper en vakum lignende forsegling, slik at næringsstoffene trenger lettere inn i huden. Dette muliggjør et dypere og fullstendig opptak av de næringsrike ingrediensene.
 I denne behandlingen renser vi huden, eksfolierer og tar en lett utklemming. Vi velger mellom forskjellige jelly masker tilpasset din hud og avslutter behandlingen med serum og fuktighetskrem.

Behandlingstid: 45min

SKIN SENSITIVE + LED LYS

990,-

En behandling for deg som er sensitiv i huden. Her bruker vi beroligende ingredienser som fokuserer på å styrke hudbarrieren. Behandlingen inkluderer en grundig rens, peeling egnet for sensitiv hud, og beroligende maske som masseres inn. Denne behandlingen passer alle hudtyper, og er ideell for de med sensitiv hud.

Behandlingstid: 50min

SKIN HYDRATE

990,-

Dette er en deilig og avslappende fuktighetsbehandling som passer for alle hudtyper. Behandlingen inneholder rens, en skånsom eksfolierende peel, lett utklemming og en avkjølende havremaske. Vi vil avslutte med påføring av serum og krem som sørger for å gjenopprette hudens fukt nivå.

Behandlingstid: 50min

SKIN GLOW

1090,-

Om du føler du har grå og gusten hud og ønsker mer glød, er dette behandlingen for deg. SKIN GLOW består av en god rens, en skånsom peeling for fjerning av døde hudceller samtidig som det øker blodsirkulasjonen i huden. Videre påfører vi en maske med papaya, honning og frukt ekstrakter som eksfolierer godt. Vi ønsker å gi huden et ordentlig boost med antioksidanter, enzymer og vitaminer som etterlater huden din frisk, ren og glødende.

Behandlingstid: 55min

SKIN DETOX

1090,-

Perfekt for deg som ønsker full pakke med fokus på detoksifisering og regenerering av cellene. Under denne behandlingen vil du motta en eksfolierende dyprens med damp og en tilpasset peeling for økt blodsirkulasjon. Utklemming, ansiktsmassasje og maske med vitaliserende, utrensende egenskaper følger også med. Til slutt vil vi påføre serum og dagkrem tilpasset din hud. SKIN DETOX er en behandling med poresammentrekkende effekt som etterlater huden glatt og smidig samtidig som den gir en beskjeden glød.

Behandlingstid: 55min

Age well

1190,-

Dette er en behandling for deg med moden og/eller solskadet hud som ønsker å jobbe med fine linjer og rynker. Vi renser, peeler og fukter huden ved hjelp av produkter som inneholder aktive ingredienser og jobber både med gjenoppretting og forebygging. Behandlingen avsluttes med et tilpasset serum og krem som masseres inn og etterlater huden myk, glødende og hydrert.

Behandlingstid: 55min

SIGNATURE FACIAL

1490,-

En perfekt behandling for deg som ønsker en dyprens, mye fukt og generøs glød. I Vår signatur behandling jobber vi med aktive ingredienser som renser huden effektivt, eksfolierer og tilfører huden rikelig med antioksidanter. Dette er en ansiktsbehandling som inkluderer en dobbel rens tilpasset din hudtilstand, peel, utklemming, Hydro Jelly maske, LED-lys og lett ansiktsmassasje før vi avslutter med en tilpasset fuktighetskrem.

Behandlingstid: 75min

LED-LYS Terapi

490,-

LED-lys øker blodtilførselen til huden ved å stimulere dannelsen av nye blodkar og erstatte skadede celler i blodårene. Gjennom LED-lysbehandling kommer det mer energi til hudcellene som resulterer i at huden lettere tar opp næringsstoffer, og kvitter seg med avfallsstoffene raskere. LED-lys kan anbefales for deg som ønsker å jobbe med hudfornyelse, solskader, kviser, rosacea, eksem, psoriasis, dermatitt, sårheling og arrdannelse, samt andre følsomme og inflammatoriske tilstander.

Behandlingstid: 30min

LED-LYS i ANNEN BEHANDLING

190,-

LED-lys øker blodtilførselen til huden ved å stimulere dannelsen av nye blodkar og erstatte skadede celler i blodårene. Gjennom LED-lysbehandling kommer det mer energi til hudcellene som resulterer i at huden lettere tar opp næringsstoffer, og kvitter seg med avfallsstoffene raskere. LED-lys kan anbefales for deg som ønsker å jobbe med hudfornyelse, solskader, kviser, rosacea, eksem, psoriasis, dermatitt, sårheling og arrdannelse, samt andre følsomme og inflammatoriske tilstander. Denne behandlingen kan bookes i en annen valgt hudpleiebehandling.

Avbestilling må skje innen 24timer før avtale. Timer som avbestilles/endres etter 24 timer blir belastet med et gebyr. 

 

Se vår avbestillings policy for mer informasjon. 

back to top