MEDISINSK RYNKEBEHANDLING

Behandling med toksin er en rask, trygg og effektiv behandling som reduserer rynker i ansiktet ved å dempe muskelaktiviteten. Behandlingen passer både menn og kvinner, og effekten varer i 3–4 måneder.  

Botox (Botulinumtoksin) er et muskelavslappende middel som er brukt innenfor medisin i mange år. Middelet blokkerer nerveimpulsene til små ansiktsmuskler og hindrer at disse trekker seg sammen. Den overliggende huden blir glattere uten skjemmende rynker. 

 

Det er viktig å vite at forundersøkelse/ diagnose knyttet til behandling med toksin må utføres av vår ansvarlige lege i henhold til helsepersonell loven §4, og forskrift om legemiddelhåndtering §7, andre ledd.  

 

 

Første gang du booker time til rynkebehandling får du tilsendt en link til online-konsultasjon hos lege. Pris for dette er kr. 500,- 

Første gangs kunde m/konsultasjon hos lege

500,-

Online konsultasjon

Rynkebehandling 1 område

2990,-

Rynkebehandling 2 områder

4490,-

Rynkebehandling 3 områder

5490,-

Spesialområder

1800,-

Lip flip, hake, øyenbrynsløft, bunny lines, gummy smile

Tanngnissing

4200,-

Hyperhidrose/overdreven svetting

6200,-

*Det er 21 års aldersgrense på kosmetiske behandlinger hos Oslo Skin* 

Behandlingen passer alle, både kvinner og menn. Første gang du booker time til rynkebehandling får du tilsendt en link til online-konsultasjon hos lege.  
Behandlingen gjøres ikke på gravide eller ammende.  

Disse områdene behandler vi:

  • Sinnarynker 
  • Kråketær 
  • Linjer i pannen 
  • Løfting av øyenbryn 
  • Svettebehandling av armhuler, føtter og hender 
  • Tanngnissing 

Botulinumtoksin injiseres fra en engangssprøyte med svært tynn spiss. Fordi sprøytespissen er så tynn er det lite ubehag med behandlingen. Behandlingen tar ca 10-20 minutter, avhengig av hvor mange områder man ønsker å behandle. 

Man kan gjenoppta arbeid umiddelbart etter behandlingen. Etter injeksjonen tar det 2-3 dager før middelet begynner å virke og inntil 14 dager før man får full effekt.  
Man bør ikke trene eller drikke alkohol det første døgnet (24 timer) etter behandlingen. 

Din etterbehandling vil bli diskutert med din behandler under og etter behandlingen. Har du noen spørsmål er vi alltid tilgjengelige på tlf og mail.