FALL FAVORITES

PREPARE YOUR SKIN FOR COLDER WEATHER

GRATIS HUDKONSULTASJON

GET TO KNOW YOUR SKIN

OM OSS

Oslo Skin er en Oslo-basert hudpleie klinikk som åpnet i mars 2020. Vi har en visjon som grunner i å skape rom for et mer realistisk bilde av hva sunn hud egentlig er, slik at vi kan hjelpe våre kunder å oppnå et mer positivt forhold til egen hud. Vi ønsker at alle som kommer inn døren hos oss, kan gå ut igjen med en bedre forståelse av hvordan huden deres fungerer og hvordan de på best mulig måte kan oppnå de resultatene de ønsker.

Les mer om oss her

Oslo skin er en liten bortgjemt perle, som jeg er så glad for å ha funnet! veldig dyktige og kunnskapsrike behandlere💞 Føler meg alltid godt ivaretatt, og er så utrolig fornøyd med de positive endringene jeg ser i huden min! En riktig så liten selvtillitsboost✨

Chloe M

Føler alltid på en luksus og ro når jeg kommer til Oslo skin. Er like fornøyd etter hver behandling hos Fredrikke! Fått såå utrolig god hudpleie, fotpleie og fikset/farget bryn flere ganger. Endelig funnet en dyktig og profesjonell fast hudpleier som alltid møter deg med et smil og som også gjerne hjelper deg med tips til din hud😍😍 Anbefales!!!!

Susann B

Super hyggelige og dyktige hudpleiere samt utrolig fint lokale med en behagelig atmosfære. Jeg er alltid strålende fornøyd etter å ha vært hos Oslo skin! Kjøper alle mine produkter hos dem etter anbefaling å det syns på huden min:)

Nina T-L

Har vært på Oslo Skin et par ganger nå; fått vippeløft, skin detox facial og rygg rens. Også kjøpt noen produkter. Selve klinikken er veldig fin!Jentene som jobber der er kjempehyggelige og kan faget sitt. Får gode råd om hvordan ivareta seg selv etter behandlingen, hvilke produkter som er bra osv. Fått gode resultater også! Veldig fornøyd og anbefaler andre å sjekke ut.

Lydia A

Jeg har prøvd flere behandlinger hos Oslo Skin og vært like fornøyd hver gang ! En fin salong med flinke og imøtekommende behandlere ! Jeg vil spesielt anbefale en deilig ansiktsbehandling hos nydelige Fredrikke - huden min glødet lenge etterpå . Jeg er hektet 🤩🤩 blitt fast kunde !!

Charlotte H

Jeg har tatt fotpleie, hudpleie og massasje her, og er veldig fornøyd med både stedet og alle behandlingene. Veldig hyggelig betjening som gir gode råd og informasjon. Har også anbefalt dette stedet til flere venninner.

Berit L

Jeg føler meg så godt ivaretatt og i trygge hender hos Oslo Skin. Jentene er så profesjonelle og utrolig hyggelige og varme. Jeg anbefaler Sara på det sterkeste!

Ruby T-L

Nydelig hudpleiesalong på Lillo Gård, med dyjtige ansatte. Har gått her siden de startet i mars og utført behandling på vipper og bryn, i tillegg har jeg tatt en hudpleiebehandling. Kan anbefale Oslo Skin på det varmeste.

Mari F

De som jobber på Oslo skin er veldig flinke! Blir alltid veldig fornøyd med resultatet og det er alltid supergod service 🙂

Sofie C

KEEP THE GLOW

GRATIS HUDKONSULTASJON

GET TO KNOW YOUR SKIN

BESTSELLERS

Oslo skin er en liten bortgjemt perle, som jeg er så glad for å ha funnet! veldig dyktige og kunnskapsrike behandlere💞 Føler meg alltid godt ivaretatt, og er så utrolig fornøyd med de positive endringene jeg ser i huden min! En riktig så liten selvtillitsboost✨

Chloe M

Føler alltid på en luksus og ro når jeg kommer til Oslo skin. Er like fornøyd etter hver behandling hos Fredrikke! Fått såå utrolig god hudpleie, fotpleie og fikset/farget bryn flere ganger. Endelig funnet en dyktig og profesjonell fast hudpleier som alltid møter deg med et smil og som også gjerne hjelper deg med tips til din hud😍😍 Anbefales!!!!

Susann B

Super hyggelige og dyktige hudpleiere samt utrolig fint lokale med en behagelig atmosfære. Jeg er alltid strålende fornøyd etter å ha vært hos Oslo skin! Kjøper alle mine produkter hos dem etter anbefaling å det syns på huden min:)

Nina T-L

Har vært på Oslo Skin et par ganger nå; fått vippeløft, skin detox facial og rygg rens. Også kjøpt noen produkter. Selve klinikken er veldig fin!Jentene som jobber der er kjempehyggelige og kan faget sitt. Får gode råd om hvordan ivareta seg selv etter behandlingen, hvilke produkter som er bra osv. Fått gode resultater også! Veldig fornøyd og anbefaler andre å sjekke ut.

Lydia A

Jeg har prøvd flere behandlinger hos Oslo Skin og vært like fornøyd hver gang ! En fin salong med flinke og imøtekommende behandlere ! Jeg vil spesielt anbefale en deilig ansiktsbehandling hos nydelige Fredrikke - huden min glødet lenge etterpå . Jeg er hektet 🤩🤩 blitt fast kunde !!

Charlotte H

Jeg har tatt fotpleie, hudpleie og massasje her, og er veldig fornøyd med både stedet og alle behandlingene. Veldig hyggelig betjening som gir gode råd og informasjon. Har også anbefalt dette stedet til flere venninner.

Berit L

Jeg føler meg så godt ivaretatt og i trygge hender hos Oslo Skin. Jentene er så profesjonelle og utrolig hyggelige og varme. Jeg anbefaler Sara på det sterkeste!

Ruby T-L

Nydelig hudpleiesalong på Lillo Gård, med dyjtige ansatte. Har gått her siden de startet i mars og utført behandling på vipper og bryn, i tillegg har jeg tatt en hudpleiebehandling. Kan anbefale Oslo Skin på det varmeste.

Mari F

De som jobber på Oslo skin er veldig flinke! Blir alltid veldig fornøyd med resultatet og det er alltid supergod service 🙂

Sofie C