Ansiktsbehandlinger

SKIN SENSITIVE

1290,-

En behandling for deg som har en sensitiv hud eller opplever at huden er sår. Vi fokuserer på å gjenoppbygge og styrke hudbarreieren med beroligende ingredienser. Behandlingen inkluderer en grundig rens, mild peeling som er egnet for sensitiv hud og en beroligende maske. Vi avslutter behandlingen med beroligende og fuktighetsgivende produkter, og SPF for beskyttelse. Denne behandlingen passer alle hudtyper, og er ideell for de med sensitiv hud.

Behandlingstid: 55min

SKIN HYDRATE

1290,-

Dette er en deilig og avslappende fuktighetsbehandling som passer for alle hudtyper. Behandlingen inneholder rens, en eksfolierende peel, utklemming og en tilpasset maske. Lett massasje etter maske for å jobbe med blodsirkulasjonen for bedre utbytte av produktene. Vi avslutter med påføring av serum og krem som sørger for å gjenopprette hudens fukt nivå.

Behandlingstid: 55min

SKIN GLOW

1290,-

Om du føler du har grå og gusten hud og ønsker mer glød, er dette behandlingen for deg. SKIN GLOW består av en god rens, en skånsom peeling for fjerning av døde hudceller samtidig som det øker blodsirkulasjonen i huden. Videre påfører vi en maske med papaya, honning og frukt ekstrakter som eksfolierer huden. Vi ønsker å gi huden et ordentlig boost med antioksidanter, enzymer og vitaminer som etterlater huden din frisk, ren og glødende.

Behandlingstid: 55min

SKIN DETOX

1290,-

En av våre mest populære behandlinger. Perfekt for deg som ønsker full pakke med fokus på detoksifisering og regenerering av cellene. Under denne behandlingen vil du motta en dyprens og en tilpasset eksfolierende peel som vil fjerne dødehudceller og jobber med hudfornyelse. Utklemming, lett ansiktsmassasje og maske med vitaliserende, utrensende egenskaper følger også med. Til slutt vil vi påføre serum, dagkrem og SPF tilpasset din hud. SKIN DETOX er en behandling med poresammentrekkende effekt som etterlater huden glatt og smidig samtidig som den gir en beskjeden glød.

Behandlingstid: 55min

AGE WELL

1390,-

Dette er en behandling for deg med moden og/eller solskadet hud som ønsker å jobbe med fine linjer og rynker. Vi renser, peeler og tilpasset maske som fukter huden ved hjelp av produkter som inneholder aktive ingredienser og jobber både med gjenoppretting og forebygging. Behandlingen avsluttes med en enzym peel som vil jobbe med cellefornyelsen og jevnere hudtone. Huden etterlates myk, glødende og hydrert.

Behandlingstid: 55min

O/S SIGNATURE FACIAL

1790,-

En perfekt behandling for deg som ønsker en dyprens, mye fukt og generøs glød. I vår signatur behandling jobber vi med aktive ingredienser som renser huden effektivt, eksfolierer og tilfører huden rikelig med antioksidanter. Dette er en ansiktsbehandling som inkluderer en tilpasset peel, Detox gel, utklemming og Hydro Jelly Mask, en alge maske for en dypere opptak av næringsrike ingredienser og gir en beroligende effekt på huden. LED-lys brukes også i denne behandlingen for å jobbe med cellefornyelse, rødhet, sensitivitet eller akne. Vi avslutter behandlingen med lett ansiktsmassasje, enzym peel og SPF. Huden vil føles fuktet og glødende

Behandlingstid: 70min

LED-LYS TERAPI

700,-

LED-lys øker blodtilførselen til huden ved å stimulere dannelsen av nye blodkar og erstatte skadede celler i blodårene. Gjennom LED-lysbehandling kommer det mer energi til hudcellene som resulterer i at huden lettere tar opp næringsstoffer, og kvitter seg med avfallsstoffene raskere. LED-lys kan anbefales for deg som ønsker å jobbe med hudfornyelse, solskader, akne, rosacea, eksem, psoriasis, dermatitt, sårheling og arrdannelse, samt andre følsomme og inflammatoriske tilstander. LED-lys behandlingen passer alle hudtyper.

Behandlingstid: 30min

LED-LYS i ANNEN BEHANDLING

250,-

Denne behandlingen kan bookes i en annen valgt hudpleiebehandling for å best utbytte av behandlingen. Perfekt å kombinere med en ansiktsbehandling for å jobbe med hudfornyelse, solskader, sensitivitet, rødhet eller akne.

PEEL I ANNEN BEHANDLING

400,-

Kjemisk peeling i en ansiktsbehandling jobber med cellefornyelse, eksfoliering og glød. Vi tilpasser peelen utifra din hudtilstand.

X