KJEMISK PEEL

BASIC PEEL 1-3 LAG

1290,-

En peeling er en kjemisk eksfoliering av huden. En peelingbehandling fjerner gamle og skadede hudceller, i tillegg til urenheter dypt ned i porene. Behandlingen stimulerer huden til å produsere nye hudceller, noe som gir en jevnere hud med en frisk glød.

Behandlingtid: 30min

ADVANCED PEEL 4-6 LAG

1690,-

 En peeling er en kjemisk eksfoliering av huden. En peeling behandling fjerner gamle og skadede hudceller, i tillegg til urenheter dypt ned i porene. Behandlingen stimulerer huden til å produsere nye hudceller, noe som gir en jevnere hud med en frisk glød. Denne behandlingen jobber dypere med huden. Du vil få med et hjemmekit fra PCA Skin

Behandlingstid: 40min

HVORFOR VELGE KJEMISK PEEL?

Enten du ønsker en øyeblikkelig utstråling eller en fullstendig hudoverhaling har vi peelingen for deg. Vi fokuserer på fukt og fornyelse med aktive ingredienser i alle våre behandlinger. En kjemisk peel kan være aktuelt for deg som ønsker å redusere solskader, rynker og linjer, eller redusere akne eller grove porer.

Etterbehandling

Det er viktig at du er forsiktig med sol etter du har utført en peeling. Vi anbefaler at du bruker minimum solfaktor 30 for å minimere risikoen for at det ikke skal oppstå skader i huden etter en peeling. Vi anbefaler ikke fysisk aktivitet samme dag, og du bør unngå å ta en kjemisk peeling før en stor begivenhet da det vil ta opptil en uke før det endelige resultatet vises.

Avbestilling må skje innen 24timer før avtale. Timer som avbestilles/endres etter 24 timer blir belastet med et gebyr. 

 

Se vår avbestillings policy for mer informasjon. 

back to top