KJEMISK PEEL

Behandling med kjemisk peel fjerner døde hudceller og jobber med cellefornyelsen. Behandling passer deg som ønsker å jobbe med jevnere hudtone, solskader, porer, pigmenteringer, fine linjer og generell hudfornyelse.

MELINE® 01

1990,-

MeLine er den første spesialiserte serien som behandler alle typer pigmentering. I tillegg inneholder produktene ingredienser som vil gi deg en strålende hud og sunn hudkvalitet. Meline 01 er en kjemisk peel med nøye utvalgte ingredienser som jobber i synergi for å kontrollere og begrense produksjon av fargestoff. Bidrar til å lysne og bryte opp eksisterende mørke flekker, samt øker hudens naturlige fornyelsesprosess og eksfoliering. Behandlingen gir også en fin glød og jevnere hudstruktur.

Behandlingstid: 45min

PCA PEEL

1590,-

Behandling med kjemisk peel fjerner gamle og skadede hudceller, i tillegg til urenheter dypt ned i porene.

Behandlingstid: 30min

Kjemisk peeling gir en avskalling av det øverste hudlaget, som gir en glattere og mer glødende hud. Kjemisk peeling jobber med fine linjer og rynker, jevnere hudtone, fasthet, porer og akne.  
Behandlingen anbefales ikke på gravide.

Kjemisk peeling virker i det øverste cellelaget av huden. Peelingen svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden, og gir en lett avskalling. Dette fjerner det øverste hudlaget, og resulterer i en glattere, jevnere og mer glødende hud. 

Behandlingen vil stimulere til cellefornyelse. Passer alle hudtyper, men utmerket for solskadet hud og akne/aknearr.  

Rett etter behandlingen vil du ikke oppleve noe rødhet, og det er heller ikke noe nedetid etter behandlingen. Noen kan oppleve lett flassing 2-3 dager etter behandlingen.  

Din etterbehandling vil bli diskutert med din behandler under og etter behandlingen. Har du noen spørsmål er vi alltid tilgjengelige på tlf og mail.