KJEMISK PEEL

Behandling med kjemisk peel fjerner døde hudceller og jobber med hudfornyelse. Kjemisk peel av huden, noe som gir jevnere hudtone med frisk glød.

PCA PEEL

1490,-

Behandling med kjemisk peel fjerner gamle og skadede hudceller, i tillegg til urenheter dypt ned i porene. I denne behandlingen vil du få med et hjemmekit fra PCA Skin for etterbehandling.

Behandlingstid: 30min

KJEMISK PEEL

Behandling med kjemisk peel fjerner dødehudceller og jobber med hudfornyelse. Behandlingen stimulerer huden til å produsere nye hudceller, noe som gir en jevnere hud med en frisk glød. Denne behandlingen jobber dypere med huden og du vil få med et hjemmekit for etterbehandling.

PCA PEEL INKL HJEMMEKIT

1590,-

 En peeling er en kjemisk eksfoliering av huden. En peeling behandling fjerner gamle og skadede hudceller, i tillegg til urenheter dypt ned i porene. Behandlingen stimulerer huden til å produsere nye hudceller, noe som gir en jevnere hud med en frisk glød. Denne behandlingen jobber dypere med huden. Du vil få med et hjemmekit fra PCA Skin

Behandlingstid: 30min

Kjemisk peeling gir en avskalling av det øverste hudlaget, som gir en glattere og mer glødende hud. Kjemisk peeling jobber med fine linjer og rynker, jevnere hudtone, fasthet, porer og akne.  
Behandlingen anbefales ikke på gravide.

Kjemisk peeling virker i det øverste cellelaget av huden. Peelingen svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden, og gir en lett avskalling. Dette fjerner det øverste hudlaget, og resulterer i en glattere, jevnere og mer glødende hud. 

Behandlingen vil stimulere til cellefornyelse. Passer alle hudtyper, men utmerket for solskadet hud og akne/aknearr.  

Rett etter behandlingen vil du ikke oppleve noe rødhet, og det er heller ikke noe nedetid etter behandlingen. Noen kan oppleve lett flassing 2-3 dager etter behandlingen.  

Din etterbehandling vil bli diskutert med din behandler under og etter behandlingen. Har du noen spørsmål er vi alltid tilgjengelige på tlf og mail.