Green Peel

Green Peel™ er en eksfolierende behandling hvor en blanding av forskjellige urter masseres inn i huden. Urtene inneholder enzymer, mineraler og vitaminer som stimulerer huden uten å endre pH-verdien eller strippe hudbarrieren. Derfor kan Green Peel også utføres på sensitiv hud. Fra innsiden vil urtene jobbe antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, og huden vil oppnå økt styrke, sunnhet og spenst.  Vi anbefaler å bruke hjemmeprodukter fra Dr. Schrammek som etterbehandling etter Green Peel, dette er for å optimalisere resultatet av behandlingene på en effektiv og trygg måte. Hjemmeproduktene har en sterk beroligende og beskyttende virkning.
Green Peel Express

990,-

Green Peel Express også kalt party-peel, er en behandling som gir en fantastisk glød, bedrer opptak av aktive næringsstoffer og forebygger ubalansert hud. Behandlingen egner seg for alle, men er spesielt fin for deg som ønsker frisk og fin glød til en stor begivenhet.

Behandlingstid: 30min

Green Peel Fresh up

1390,-

Green Peel Fresh Up er den mildeste av Green Peel behandlingene, og passer for alle hudtyper. Fresh Up er veldig fin for deg som ikke har tatt en Green Peel behandling før, og for deg som har sensitiv hud men likevel ønsker en fin glød, eksfoliering og jevnere hud. Behandlingen avsluttes med en ansiktsmaske som er tilpasset din hud for å gi ekstra fukt og roe ned huden etter behandling.

Behandlingstid: 45min

Green Peel Energy

1590,-

Energy er en sterkere variant av Green Peel, som jobber dypere i huden. Behandlingen er perfekt for deg som ønsker å jobbe med for tidlig aldring, akne, grov og gusten hud, ujevnt hudtone eller bare ønsker en dypvirkende behandling. Behandlingen avsluttes med en ansiktsmaske som er tilpasset din hud for å gi ekstra fukt og roe ned huden etter behandling.

Behandlingstid: 50min

Kjemisk peeling gir en avskalling av det øverste hudlaget, som gir en glattere og mer glødende hud. Kjemisk peeling jobber med fine linjer og rynker, jevnere hudtone, fasthet, porer og akne.  
Behandlingen anbefales ikke på gravide.

Kjemisk peeling virker i det øverste cellelaget av huden. Peelingen svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden, og gir en lett avskalling. Dette fjerner det øverste hudlaget, og resulterer i en glattere, jevnere og mer glødende hud. 

Behandlingen vil stimulere til cellefornyelse. Passer alle hudtyper, men utmerket for solskadet hud og akne/aknearr.  

Rett etter behandlingen vil du ikke oppleve noe rødhet, og det er heller ikke noe nedetid etter behandlingen. Noen kan oppleve lett flassing 2-3 dager etter behandlingen.  

Din etterbehandling vil bli diskutert med din behandler under og etter behandlingen. Har du noen spørsmål er vi alltid tilgjengelige på tlf og mail.