PROFHILO

*Det er 21 års aldersgrense på kosmetiske behandlinger hos Oslo Skin* 

Profhilo® er en injiserbar hudremodellerende behandling for hud som mangler elastisitet og fasthet. Den kan brukes på ansikt, hals og bryst for å gi strammere og løftende resultater. Profhilo har en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre på markedet.   

Injeksjoner av Profhilo stimulerer kollagen og elastin. Huden får forbedret tone og tekstur, og hudens elastisitet og fasthet gjenopprettes.  

Profhilo

4600,-

Behandlingstid: 30min

Profhilo egner seg for deg som ønsker en behandling som gir lett oppstramning og hvor hudkvaliteten forbedres. Behandlingen gjøres ikke på gravide eller ammende. 

De vanligste behandlingsområdene inkluderer ansikt og nakke, men det kan også injiseres på hender, armer, knær og mage for å hjelpe mot slapp hud. 

Det er normalt sett ikke behov for bedøvelse før behandlingen, men huden sprites før vi injiserer Profhilo i ønsket område. 

Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført syntes. Disse forsvinner innen 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker.

Du skal ikke bruke sminke 24 timer etter behandlingen. Vi anbefaler heller ikke trening, bruk av badstue eller bade i basseng første døgnet. Dette for å unngå unødige hevelser og redusere fare for infeksjon. 

Din etterbehandling vil bli diskutert med din behandler under og etter behandlingen. Har du noen spørsmål er vi alltid tilgjengelige på tlf og mail. 

Begge deler lages av hyaluronsyre, men filler vil gi økt volum for å erstatte volumtap, mens Profhilo fungerer som en biostimulator og optimaliserer hudens naturlige prosesser slik at huden får mer fukt, glød og lett oppstramming.