DERMAPEN

Dermapen har en vitenskapelig dokumentert effekt. Behandlingen reduserer fine linjer og rynker, og jobber generelt med hudforbedring. Medisinsk Dermapen styrker huden og øker proteinet i bindevevet som resulterer i en glattere, jevnere og forynget hud. I alle våre Dermapen behandlinger renser vi huden grundig før vi tar en analyse av huden, og informerer om behandlingen slik at du føler deg trygg.

DERMAPEN ANSIKT

2700,-

I alle våre Dermapen behandlinger renser vi huden grundig før vi tar en analyse av huden, og informerer om behandlingen og hvordan det foregår slik at du føler deg trygg. Denne behandlingen inkluderer peptidmaske som tilfører fukt, næring og er kjølende etter dermapen. Vi jobber også med Led-lys for best mulig effekt av behandlingen, hvor vi kan jobbe med hudfornyelse, rødhet og jevnere hudtone. Vi avslutter behandlingen med nærende fuktighetskrem og solfaktor for beskyttelse.

Behandlingstid: 50min

DERMAPEN ANSIKT INKL. MANDELSYRE

3100,-

I denne behandlingen inkluderes det peptidmaske, Led-lys og mandelsyre. Mandelsyre fremmer cellefornyelse, jevnere hudtone, glød og eksfoliering. Mandelsyre kombinert med Dermapen vil jobbe dypere ned i huden.

Behandlingstid: 50min

DERMAPEN ANSIKT, HALS & DECOLETTE

3200,-

Denne behandlingen er perfekt for deg som ønsker å jobbe med slapp, solskadet og ujevn hud. Vi fremmer cellefornyelsen med dermapen på ansikt, hals og decolettè, og forebygger for tidlig aldring.

Behandlingstid: 60min

DERMAPEN ANSIKT, HALS & DECOLETTE INKL. MANDELSYRE

3600,-

Vi kombinerer dermapen med mandelsyre for å jobbe cellefornyelse og forebygging.

Behandlingstid: 60min

DERMAPEN ANSIKT KUR

7200,-

Kur på tre behandlinger. For best resultat anbefaler vi dermapen kur med intervall på 1 gang hver 4-6 uke. Ved en kur vil du kunne se raskere resultater i huden. Behandlingen inkluderer peptidmaske og Led-lys. Ønsker du mandelsyre i tillegg kommer det et tillegg på 300,- pr gang.

Behandlingstid: 50min

DERMAPEN ANSIKT, HALS & DECOLETTE KUR

8700,-

Kur på tre behandlinger. For best resultat anbefaler vi dermapen kur med intervall på 1 gang hver 4-6 uke. Ved en kur vil du kunne se raskere resultater i huden. Behandlingen inkluderer peptidmaske og Led-lys. Ønsker du mandelsyre i tillegg kommer det et tillegg på 300,- pr gang.

Behandlingstid: 60min

DERMAPEN ANSIKT - LOKALT OMRÅDE

1390,-

Denne behandlingen anbefales for de som ønsker å jobbe med et spesifikt område, som eks kinn eller panne. Vi vil fokusere på området for å jobbe med arr, jevnere hud og hudtone. I denne behandlingen inkluderes det Led-lys, før vi avslutter med fuktighetskrem og solfaktor.

Behandlingstid: 40min

Dermapen INKL PEEL OG MESOTERAPI

4290,-

Behandling med dermapen og mesoterapi vil stimulere til økt produksjon av kollagen og elastin. Behandlingen virker hudoppstrammende, øker fuktighetsnivået og gir huden en vitalitet, glød og næring. Vi bruker mandelpeel for å fremme cellefornyelsen, jevnere hudtone og glød. Vi avslutter med nærende fuktighetskrem og solfaktor for beskyttelse.

Behandlingstid: 90min

De aller fleste kvinner og menn kan behandles med dermapen men utføres ikke på gravide. 

Dermapen kan behandles på hele ansiktet, hals og bryst. Optimale resultater sees spesielt ved tilstander som store porer, rynker, ujevn hud, pigmentering, akne arr, strekkmerker og slapp hud. Dermapen gir en generell hudforbedring og mer glød.

Vi renser huden grundig før vi bruker et engangs nålhode som glir over huden med korte nåler, og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene kan absorbere opptill 80% flere nærringsstoffer, som trenger dypt ned i huden. Dermapen bidrar til at hudens naturlige reparasjonsrespons igangsettes. Dette fører til økt produksjon av kollagen og elastin, som igjen bidrar til en jevnere og glattere hud.  

Alle våre Dermapen behandlinger avsluttes med næringsrik fuktighetskrem og SPF.  

Vi anbefaler 3-4 behandlinger for generell hudforbedring med 4 uke mellomrom. For behandling av akne arr anbefales det 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom – men merk at dette varierer fra person til person. 

Du kan oppleve rødhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter dagen etter behandling. Det anbefales ikke bruk av sminke 24 timer etter behandlingen, men BB krem kan brukes for å dekke eventuelle rødheter i ansiktet.  

Din etterbehandling vil bli diskutert med din behandler under og etter behandlingen. Har du noen spørsmål er vi alltid tilgjengelige på tlf og mail.