HYDRAFACIAL

HydraFacial er en effektiv og behagelig hudpleiebehandling som renser porene i dybden med vakum, og tilfører næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden. Du får umiddelbart synlig resultat og huden etterlates ren, frisk og glødende med masse fukt og spenst. Ved gjentagende behandlinger, ser vi gode resultater på store porer, tørr og grov hud, akne, pigmentflekker og fine linjer og rynker.

HYDRAFACIAL

1595,-

Vi renser huden i dybden med Hydrafacial. Huden vil se og føles glattere og glødende.

Behandlingstid: 40min

HYDRAFACIAL INKL. GLYSAL PEEL

1695,-

Vi bruker en Glykolsyre peel som vil jobbe med eksfoliering, glød og jevnere hudtone. Anbefales ikke å ta rett før du skal på solferie (gjerne 1-2 uker før). Denne behandlingen anbefales ikke på gravide.

Behandlingstid: 40min

HYDRAFACIAL BOOSTER INKL PEEL & LED LYS

1995,-

Doktor Nassif booster er en cocktail av ingredienser formulert for å gi en intens fukt, reparere, forynge og beskytte huden mens du gjenoppretter volum og glød. Vi jobber med LED-lys for hudfornyelse og jevnere hudtone. Denne behandlingen anbefales ikke på gravide

Behandlingstid: 50min

  1. Dyprens + Peel: Få frem en frisk hud med mild peeling og skånsom fjerning av døde hudceller.
  2. Utrens + Hydrering: renser ut sorteprikker med smertefri vakuum-utsug. Tilførsel av fuktighet med essensielle næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden.
    3.Tilføre + Beskytte: Tilfører og fyller huden med anitoksidanter og peptider, beskytter og gir en frisk hud med ny glød! 

En HydraFacial behandling oppleves som behagelig og avslappende. En svak rødhet kan oppstå underveis, men går bort etter ca. 15-30 minutter. Huden vil etterlates fuktet og glødende etter behandlingen. 

Hydrafacial passer alle hudtyper og hudtilstander, både kvinner og menn.  
Hydrafacial anbefales ikke på gravide. Er du gravid anbefaler vi SKIN DETOX.  

Det er ingen nedetid etter behandlingen. Huden vil oppleves glødende.   

Din etterbehandling vil bli diskutert med din behandler under og etter behandlingen. Har du noen spørsmål er vi alltid tilgjengelige på tlf og mail.