HYDRAFACIAL

HydraFacial er en effektiv og behagelig hudpleiebehandling som renser porene i dybden og tilfører næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden. Du får umiddelbart synlig resultat og huden etterlates ren, frisk og glødende med masse fukt og spenst. Ved gjentagende behandlinger, ser vi gode resultater på store porer, tørr og grov hud, akne, pigmentflekker og fine linjer og rynker.

HYDRAFACIAL

1595,-

Behandlingstid: 40min

HYDRAFACIAL INKL. GLYSAL PEEL

1695,-

Hydrafacial i kombinasjon med en Glysal peel kombinerer fordelene ved en peeling og kjemisk peeling i en ett-trinns overflatebehandling.

Behandlingstid: 40min

HVORFOR VELGE HYDRAFACIAL

Hydrafacial er en hudpleiebehandling som gir en unik dyprens av huden med skånsom fjerning av hudormer og døde hudceller. Hydrafacial er for deg som ønsker Reduksjon av fine linjer og rynker, normalisering av fet / akne utsatt hud, mindre porer, jevnere hudtone, gjenopprette fuktighetsbalansen og elastisitet i huden samt reduksjon av hyperpigmentering.

Etterbehandling

Etter en Hydrafacial bør man unngå aktiv soling og bruke dagkrem med minimum solfaktor 30. En svak rødhet kan oppstå fra massasje effekten, men den går bort etter ca. en time. Du kan legge på sminke og gå tilbake til dine vanlige aktiviteter umiddelbart etter behandling.

Avbestilling må skje innen 24timer før avtale. Timer som avbestilles/endres etter 24 timer blir belastet med et gebyr. 

 

Se vår avbestillings policy for mer informasjon. 

back to top