FILLER

*Det er 21 års aldersgrense på kosmetiske behandlinger hos Oslo Skin* 

RESTYLANE FILLER

Restylane lepper Master

4900,-

Restylane Ansikt

4200,-

Behandling av områder som kjeve, hake og kinn. Pris gjelder pr 1 ml av område.

Hyalase

3000,-

SKINBOOSTER

Restylane Skinbooster er en hudforyngende behandling som fukter huden ved hjelp av tyntflytende hyaluronsyre. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden, og påvirker verken mimikk eller utrykk i ansiktet. Skinbooster øker hudens elastisitet og fuktnivå. Huden vil oppleves både mykere og glattere.

Restylane Skinbooster 1mL

3300,-

Restylane Skinbooster 2mL

4900,-

Restylane Skinbooster kur 3mL

8000,-

TEAR TROUGH

Tear Trough er en behandling hvor spesialutviklet hyaluronsyrefiller injiseres i søkkene under øynene for å gjenopprette tapt volum mellom nedre øyelokk og øvre del av kinnet. Du vil kunne se en forandring like etter behandlingen, men i de påfølgende dagene vil fillerens hyaluronsyre trekke til seg væske og huden vil deretter bli jevnere. Det endelige resultatet kan først sees etter 4 uker. Det kreves konsultasjon før booking av time.

Tear Trough

5100,-

Restylane er laget av hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen vår. Hyaluronsyre binder vann i huden vår og beholder hudens elastisitet. Restylane produktene bidrar til å gjenopprette et sunt utseende ved å jevne ut linjer og rynker, eller tilføre volum. 

De unike egenskapene til Restylane fillere gjør at de kan brukes på mange forskjellige områder i ansiktet for å oppfylle dine personlige behov. Behandleren finner de rette Restylane-produktene for deg, basert på hva du ønsker, og hva huden din trenger

I Norge har Galderma innført autirasasjon på alle behandlere som jobber med Restylane. Autorisert restylane-behandler innebærer at personen har gjennomført og bestått både teoretiske og praktiske produkt- og injeksjonskurs i regi av Galderma, samt er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. Våre behandlere bærer alltid gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bekgrunn, og gir deg tilbud om orginal Restylane.  

Alle kan behandles med Restylane. Vi tar alltid en konsultasjon før behandlingen for å se om behandlingen er egnet for deg. Behandlingen gjøres ikke på gravide eller ammende. 

Med Restyane filler kan du enkelt og naturlig behandle bekymringsrynken, smilerynker og dype linjer rundt munn og nese. Ønsker du mer markerte kinnbein, definerte lepper eller hake er det mulig med Restylane da de har mange produkter som er egnet for forskjellige områder i ansiktet.  

Enkelte synes at behandlingen er mildt ubehagelig. Mange Restylane produkter inneholder 
lokalbedøvelse (lidokain), som gir en mer behagelig behandlingsopplevelse.  

Du skal ikke bruke sminke 24 timer etter behandlingen for å unngå infeksjon. Vi anbefaler heller ikke trening, bruk av badstue eller bade i basseng første døgnet. Dette er for å unngå unødige hevelser og redusere fare for infeksjon. 

Din etterbehandling vil bli diskutert med din behandler under og etter behandlingen. Har du noen spørsmål er vi alltid tilgjengelige på tlf og mail. 

Ønsker du å jobbe med fukt og volumtap i huden er dette behandlingen for deg. Din behandler vi ta en konsultasjon før behandlingen. Behandlingen gjøres ikke på gravide eller ammende. 

Ansikt, hals og bryst er det vanligste å behandle med skinbooster, men hender, albuer og knær kan også behandles for å redusere linjer og fukttap.

Restylane Skinbooster blir injisert i mikrodoser under huden ved hjelp av små stikk. Hyaluronsyre binder og tiltrekker seg vann, noe som gir en langvarig og dyp fuktighet i huden.

Du skal ikke bruke sminke 24 timer etter behandlingen for å unngå infeksjon. Vi anbefaler heller ikke trening, bruk av badstue eller bade i basseng første døgnet. Dette for å unngå unødige hevelser og redusere fare for infeksjon. 

Din etterbehandling vil bli diskutert med din behandler under og etter behandlingen. Har du noen spørsmål er vi alltid tilgjengelige på tlf og mail. 

Det er anbefalt med 2–3 injeksjoner med 2–4 ukers mellomrom, slik at hudens elastisitet og glatthet gjenopprettes gradvis.  
I samråd med behandleren din kan dere sette opp jevnlige oppfølgingsøkter for å oppnå langvarige resultater 

Ved å injisere hyaluronsyrefiller under huden i området kan vi erstatte tapt volum slik at søkket løftes opp igjen og du får et mer våkent blikk.

Du kan få små stikkrelaterte blåmerker etter behandlingen. Disse forsvinner av seg selv og kan sminkes over dagen etter behandling.