Ofte stilte spørsmål

Frakt
Hvilke fraktmetoder bruker dere? + -

Du kan velge mellom Bring og Helthjem.  

Når kan jeg forvente bestillingen min? + -

Bestillinger blir behandlet mellom 1-2 virkedager og du kan forvente pakken mellom 3-4 virkedager. Du vil motta en mail når din bestilling er sendt fra vårt lager. 

Tilbyr dere ekspresslevering? + -

Vi tilbyr dessverre ikke ekspresslevering og har ikke mulighet å fremskynde pakker. Vi sender alle pakker innen 1-2 virkedager og deretter vil du kunne forvente å motta pakken 3-4 dager med Bring eller 1-2 dager med Helthjem. Forsinkelser som oppstår etter vi har levert pakken for sending kan vi dessverre ikke forutse. 

Betaling
Hvilke betalingsmetoder tilbyr dere? + -

Når du bestiller produkter på osloskin.no kan du velge å betale med Klarna eller vanlig Kortbetaling med VISA eller Mastercard. 

Tilbyr dere faktura betaling? + -

Vi tilbyr ikke faktura som betalingsmetode for produkter eller behandlinger som kjøpes i klinikken. 

Retur
Hvordan returnerer jeg en vare? + -

Dersom du ønsker å returnere en vare kan du det innen 14 dager etter levering. Du må også påse at varen(e) er uåpnet og i original forpakning.  Deretter kan du sende produktene til vår adresse eller levere de på klinikken i løpet av våre normale åpningstider. 

Tilbakebetaling + -

Dersom retur av bestilling er godkjent vil tilbakebetaling skje ved å føre beløpet tilbake til kredittkortet/bankkortet som ble brukt ved betaling.  Du vil ikke kunne kreve kontanter tilbake for et kjøp. 

Garanti
Hvilke garantier gjelder? + -

Oslo Skin er autorisert forhandler for alle varemerker. Garantien på produkter leveres av leverandøren og Oslo Skin gir ingen ytterligere garantier utover det leverandøren har gitt. Hvis du føler deg usikker på garantien eller de instruksjonene som medfølger produktet, ta kontakt med oss før bruk slik at vi kan hjelpe deg. Alle produktene har en ingrediensliste på forpakningen.  Vi kan ikke ta ansvar for eventuell overfølsomhet for ingredienser i et produkt eller i en prøve. Dersom du er usikker på hva produktet eller prøven inneholder kan du kontakte oss før bruk/bestilling.

back to top