FOTPLEIE

FOTPLEIE

990,-

Vår fotpleie behandling Inkluderer fotbad, peeling av føttene, stell av negler og neglebånd, fjerning av hard hud og avsluttes med lett massasje av fotkrem og neglebåndsolje. Vi utfører ikke medisinsk fotpleie.

Behandlingstid: 50min

FOTPLEIE inkl LAKK

1100,-

Vi steller dine føtter før vi avslutter med ønsket lakk. I denne behandlingen inkluderer det fotbad, peeling av føtter, stell av negler og neglebånd, og fjerning av hard hud. Vi avslutter behandlingen med fotkrem og neglebåndsolje

Behandlingstid: 60min

FOTPLEIE MED GELELAKK

1390,-

Gelelakk på føtter er et perfekt valg hvis du ønsker et mer langvarig resultat. Velg mellom farge eller fransk. I denne behandlingen inkluderer det fotbad, peeling av føtter, stell av negler og neglebånd, og fjerning av hard hud. Vi avslutter behandlingen med lett massasje av fotkrem og neglebåndsolje.

Behandlingtid: 75min

GELELAKK FØTTER

890,-

For deg som kun ønsker gelelakk på tærne. Vi steller dine negler og neglebånd før vi legger på ønsket farge. Avsluttes med neglebåndsolje.

Behandlingstid: 45min

GELELAKK MED FJERNING

990,-

Vi fjerner gammel gelelakk, steller dine negler og neglebånd før vi avslutter med gelelakk i ønsker farge. Vi avslutter behandlingen med neglebåndsolje.

Behandlingstid: 45min

FJERNING SHELLAC

400,-

Vi fjerner gelelakk, steller dine negler og neglebånd før vi avslutter med neglebåndsolje.

Behandlingstid: 30min