MAKEUP

Vi bruker sminke fra Jane Iredale, en linje basert på rene og gode ingredienser. Makeup skal være en forlengelse av din hudpleie, noe som ikke irriterer eller tetter igjen porene.

MAKEUP VEILEDNING

390,-

Vi finner riktig sminke tilpasset din hud og farger. Ved kjøp av produkter til minst 400kr eller mer blir veiledningen gratis.

FESTSMINKE

Fra 750,-

Vi sminker deg til en spesiell anledning, om du skal i bryllup eller fest. Om du ønsker smokey eyes eller glødene hud, vår makeup artist Johanne stiller opp og hører på dine ønsker.

Behandlingstid: 60min

BRUD

3000,-

Dette er en viktig dag. Johanne har sminket mange bruder gjennom årene som makeup artist. For oss er det viktig at du føler deg trygg og kan slapp av på den store dagen, derfor har vi inkludert prøvesminke slik at du og makeup artisten kan bli enige om en look og farger, slik at alt er klart til den store dagen og du kan nyte hvert eneste sekund.

BRUDGOM

500,-

En like stor dag for deg. Vår makeup artist gir deg en lett makeup til den store dagen. Du vil ikke føle eller se sminket ut, men vi dekker rødhet og ujvenheter for fotograferingen.

Behandlingstid: 45min